Hero afbeelding
Kies voor evenementenlocatie LocHal voor een inspirerende bijeenkomst.

Evenement organiseren

Jouw congres of symposium komt volledig tot zijn recht op onze evenementenlocatie. De 18 zalen van de LocHal richten we sfeervol in voor zowel kleine als grote groepen tot 300 gasten. De LocHal is dé gastheer van de trendy Spoorzone. Inspireer en imponeer jouw gasten op een locatie waar het bruist van activiteit en je zomaar ook een leuke expositie, workshop of voorstelling bezoekt.

Een eyecatcher van een evenementenlocatie

Organiseer jouw evenement op een all-in locatie die inspireert. In de LocHal verzorgt Seats2meet alle facilitaire zaken, zodat jouw focus alleen nog maar bij de inhoud hoeft te liggen.De LocHal is van binnen én buiten een inspirerende omgeving. Elke bezoeker kijkt zijn ogen uit. Ons pronkstuk is de Glazen Zaal, te boeken via Seats2meet.

De Glazen Zaal is tevens een formele trouwlocatie.

En heeft de perfecte akoestiek voor symposia en seminars. De ligging pal naast het station maakt jouw evenement voor iedereen toegankelijk.

De LocHal is de ideale evenementenlocatie voor jouw congres of bijeenkomst. De upcoming Spoorzone sluit perfect aan bij de inspirerende omgeving die wij bieden.

Bekijk alle eventruimtes

Deel jouw ideeën

De LocHal is de drijvende kracht van Tilburg als het gaat om kennisdeling en co-creatie. Ons aanbod aan lezingen, debatten en exposities ontstaat altijd in samenwerking met andere organisaties en gebruikers. We dagen je uit samen met ons invulling te geven aan de programmering in de LocHal.

Heb je een idee voor een activiteit die goed zou passen in één van onderstaande ruimtes? Klik op het aanvraagformulier.

Aanvraagformulier activiteiten