Hero afbeelding
S2M event

Evenement organiseren

Jouw congres of symposium komt volledig tot zijn recht op onze evenementenlocatie. De 18 zalen van de LocHal richten we sfeervol in voor zowel kleine als grote groepen tot 300 gasten. De LocHal is dé gastheer van de trendy Spoorzone. Inspireer en imponeer jouw gasten op een locatie waar het bruist van activiteit en je zomaar ook een leuke expositie, workshop of voorstelling bezoekt.

Seats2meet faciliteert jouw evenement

Organiseer jouw evenement op een all-in locatie die inspireert, met maar liefst 16 diverse zalen, een in-house cateraar en een sfeervol ontmoetingsplein waar in industriële allure een aansluitende borrel of diner georganiseerd kan worden. We denken graag flexibel mee, zodat jullie evenement naadloos op jullie wensen aansluit. Doordat gewerkt wordt met vaste partners en ervaren medewerkers in het faciliteren, hoeft jullie focus alleen nog maar bij de inhoud te liggen.

Van congressen tot seminars, van productpresentaties tot kennissessies en van awardshows tot jubilea. Seats2meet weet van elk type evenement een succes te maken in de prachtige industriële LocHal. Elke bezoeker kijkt zijn ogen uit. 

Ons pronkstuk is de Glazen Zaal welke beschikt over de perfecte akoestiek voor symposia en seminars.

We denken altijd graag tot in detail met je mee, bekijk ons aanbod en neem gerust contact op.

De LocHal is de ideale evenementenlocatie voor jouw congres of bijeenkomst.

Impressie van onze eventruimtes

Aanvraagformulier eventruimtes

Deel jouw ideeën met de Bibliotheek LocHal

De LocHal is de drijvende kracht van Tilburg als het gaat om kennisdeling en co-creatie. Ons aanbod aan lezingen, debatten en exposities ontstaat altijd in samenwerking met andere organisaties en gebruikers. We dagen je uit samen met ons invulling te geven aan de programmering in de LocHal.

Heb je een idee voor een activiteit die goed zou passen in één van onderstaande ruimtes? Klik op het aanvraagformulier.

Aanvraagformulier activiteiten