Stemmingmakerij

StemmingMakerij

De StemmingMakerij is een afgesloten zaal op de eerste verdieping van de LocHal, die ruimte biedt aan maximaal 60 bezoekers. De zaal is uitermate geschikt voor meet ups, shake ups, presentaties, workshops en andere activiteiten die het best tot hun recht komen in een afgesloten ruimte.

Bezoek een evenement in de StemmingMakerij

19 dec

Meet & Greet BOOTS: Juliët Hasselton

StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)
10:00
12:00
09 jan

Meet & Greet BOOTS: technologie en mensenrechten

StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)
10:00
12:00

Organiseer een meetup of workshop in de StemmingMakerij

In de StemmingMakerij vinden activiteiten plaats die worden georganiseerd door de Bibliotheek, vaak in samenwerking met externe partners. De ruimte kan ook gebruikt worden door andere partijen, zolang de activiteit geen puur commerciële insteek heeft (kijk daarvoor even bij verhuur vergaderruimtes).

StemmingMakerij-YAevent

Deel jouw ideeën

Organiseer je een workshop of meetup waarvoor de StemmingMakerij een mooie locatie zou zijn? Deel je idee met ons en samen verkennen we de mogelijkheden!

Eef van Eerdewijk_contactpersoon StemmingMakerij

Eef van Eerdewijk

programmamaker StemmingMakerij & KennisMakerij
stemmingmakerij@bibliotheekmb.nl

Meer ruimtes

Expositieruimte

Expositieruimte

In de expositieruimte van de LocHal brengen we de betekenis van kunst voor trends en de samenleving voor het voetlicht: hoe kunst onze kijk op het dagelijks leven verandert en welke rol kunst speelt
KennisMakerij

KennisMakerij

De KennisMakerij vind je op de eerste verdieping van de LocHal: het is het grote podium gemaakt van samengeperste boeken. Tijdens een meetup, college of voorstelling neem je er plaats op de