Expositieruimte

Expositieruimte

Verbeelding in de expositieruimte

In de expositieruimte in de LocHal biedt Kunstloc Brabant inspirerende kunstenaars en initiatieven een podium. Wij tonen hoe de kunst-en cultuurwereld eruit ziet en wat de kracht van verbeelding is, door werk van kunstenaars zelf te tonen.

De deelnemende kunstenaars worden aangemoedigd tot cross-overs met kunstenaars uit andere disciplines, amateurs, of om de verbinding te zoeken met maatschappelijke domeinen zoals zorg en onderwijs. Anderen worden geïnspireerd met kunstenaars samen te werken en dat wil Kunstloc aanjagen en laten zien.

De exposities zijn professioneel van opzet en organisatie en de kunstenaars krijgen een passende vergoeding rekening houdend met de richtlijnen voor kunstenaarshonorarium. Door te exposeren en het organiseren van randprogrammering kunnen professionele makers zichzelf versterken en draagt Kunstloc bij aan hun beroepspraktijk en cultureel ondernemerschap.

Ook exposeren?

Kunstloc Brabant communiceert met enige regelmaat een ‘Open Call’ waar Brabantse kunstenaars op kunnen reageren met expositie voorstellen. Deze informatie wordt via de nieuwsbrief verspreid.

Esther Leenders

Esther Leenders

Adviseur
013 464 82 45 esther.leenders@kunstlocbrabant.nl

Meer ruimtes

KennisMakerij

KennisMakerij

De KennisMakerij vind je op de eerste verdieping van de LocHal: het is het grote podium gemaakt van samengeperste boeken.

Stadsbalkon

StadsBalkon

Het Stadsbalkon bevindt zich op de bovenste verdieping van de LocHal. Vanaf daar zie je hoe de treinen het station in- en uitrijden en kijk je uit over centrum het centrum van Tilburg.

Stemmingmakerij

StemmingMakerij

De StemmingMakerij is een afgesloten zaal op de eerste verdieping van de LocHa. De zaal is uitermate geschikt voor meet ups, shake ups, presentaties, en workshops.