Expositieruimte

Expositieruimte

Verbeelding in de expositieruimte

Na een jarenlange traditie van het organiseren van exposities door Kunstloc Brabant en voorgangers NBKS en bkkc stopt de expositieruimte in de huidige vorm. In het licht van de bezuinigingen waar wij de afgelopen jaren mee zijn geconfronteerd hebben wij keuzes moeten maken. Ons uitgangspunt is hierbij om ons primair te focussen op onze rol als kennis- en uitvoeringsorganisatie voor makers, instellingen, overheden en bedrijven en zo kunst en cultuur in Brabant te versterken. Publieksactiviteiten laten we over aan kunstenaars en culturele instellingen zelf. Wij willen alle deelnemende kunstenaars, partners en bezoekers van alle mooie, innovatieve en inspirerende exposities bedanken voor hun interesse in en inzet voor de exposities. 

Meer ruimtes

KennisMakerij

KennisMakerij

De KennisMakerij vind je op de eerste verdieping van de LocHal: het is het grote podium gemaakt van samengeperste boeken.

Stadsbalkon

StadsBalkon

Het Stadsbalkon bevindt zich op de bovenste verdieping van de LocHal. Vanaf daar zie je hoe de treinen het station in- en uitrijden en kijk je uit over centrum het centrum van Tilburg.

Stemmingmakerij

StemmingMakerij

De StemmingMakerij is een afgesloten zaal op de eerste verdieping van de LocHa. De zaal is uitermate geschikt voor meet ups, shake ups, presentaties, en workshops.