LocHal - Laura SiliQuini

Praktische info

Pal achter het station van Tilburg staat een imposant gebouw: de LocHal. Een plek waar leren en studeren, ondernemen en onderzoeken, ontmoeten en vergaderen, creëren, innoveren, exposeren en presenteren samenkomen. Je bent van harte welkom!

Bibliotheek LocHal weer geopend

Sinds donderdag 20 mei kun je in de Bibliotheek LocHal tijdens de reguliere openingstijden weer terecht voor het lenen en inleveren van boeken. Ook kun je weer plaatsnemen aan de leestafel, een kopie of printje maken en de expositie bezichtigen. Van tevoren reserveren is alleen nodig als je gebruik wilt maken van een werkplek in de Bibliotheek of wilt aanschuiven bij een spreekuur. Ook Seats2meet is geopend voor bijv. essentiële bijeenkomsten. Hier vind je de meest actuele informatie

lees verder / info in english 

 

lochal_km_kennismakerijcredits-lieselotteport.jpg
Siliquini-LocHal

Openingstijden

Vanaf 2 januari 2019 zijn de deuren van de LocHal geopend om te leren en studeren, ondernemen en onderzoeken en ontmoeten en vergaderen. 

bekijk de openingstijden

Bereikbaarheid

De LocHal ligt op een centrale plek in Tilburg, pal achter het station. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en fiets. 

Hoe reis je naar de LocHal

Chris Oomes Stadsbalkon
BNA Beste gebouw van het jaar

Awards

We zijn er erg trots op dat de LocHal diverse prestigieuze prijzen heeft gewonnen.

Bekijk het overzicht van alle prijzen

entree noordingang

Kunstwerk noordingang

Het bij elkaar krijgen van de financiering voor de entreekunst aan de noordzijde van de LocHal is nog volop gaande. De mensen die via crowdfunding hebben bijgedragen aan de financiering worden regelmatig op de hoogte gehouden door de kunstenaar Pien den Hollander.

Kijk hier voor meer informatie

Download onze plattegrond (pdf)

File
lochal_plattegrond.pdf pdf, 431.46 KB

Contact

In de LocHal geven meerdere partijen letterlijk en figuurlijk inhoud aan de LocHal. Bij wie moet je zijn met welke vraag?

Contact

LocHal opening
LocHal TijdLab Lieselotte Pennings

Downloads, Fotografie & Pers

Voor de persmap, fotografieaanvragen, interviewverzoeken en overige persvragen.

Downloads & Pers