LocHal - Laura SiliQuini

Praktische info

Pal achter het station van Tilburg staat een imposant gebouw: de LocHal. Een plek waar leren en studeren, ondernemen en onderzoeken, ontmoeten en vergaderen, creëren, innoveren, exposeren en presenteren samenkomen. Je bent van harte welkom!

LocHal weer open

Goed nieuws! De LocHal heeft weer haar deuren geopend. Dankzij de versoepeling van de coronamaatregelen kun je nu weer spontaan bij ons binnenlopen. Ook om bijvoorbeeld de krant te lezen, te werken, de exposities te bekijken of een kop koffie te drinken. Je hoeft een werkplek dus niet meer te reserveren, alleen als je gebruik wil maken van een studiecabine. Je bent ook weer welkom om samen met anderen naar de LocHal te komen, of mee te doen aan een activiteit. Anderhalve meter afstand houden blijft uiteraard voorop staan.

lees verder / info in english 

 

lochal_km_kennismakerijcredits-lieselotteport.jpg
Siliquini-LocHal

Openingstijden

Vanaf 2 januari 2019 zijn de deuren van de LocHal geopend om te leren en studeren, ondernemen en onderzoeken en ontmoeten en vergaderen. 

bekijk de openingstijden

Bereikbaarheid

De LocHal ligt op een centrale plek in Tilburg, pal achter het station. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en fiets. 

Hoe reis je naar de LocHal

Chris Oomes Stadsbalkon
BNA Beste gebouw van het jaar

Awards

We zijn er erg trots op dat de LocHal diverse prestigieuze prijzen heeft gewonnen.

Bekijk het overzicht van alle prijzen

Download onze plattegrond (pdf)

File
lochal_plattegrond.pdf 431.46 KB

Contact

In de LocHal geven meerdere partijen letterlijk en figuurlijk inhoud aan de LocHal. Bij wie moet je zijn met welke vraag?

Contact

LocHal opening
LocHal TijdLab Lieselotte Pennings

Downloads, Fotografie & Pers

Voor de persmap, fotografieaanvragen, interviewverzoeken en overige persvragen.

Downloads & Pers