Hero afbeelding
KennisMakerij

Zien & Doen

Kijk je ogen uit in de iconische LocHal en laat je inspireren. Online of offline, werk of privé, bijkletsen of bijspijkeren: alles loopt naadloos in elkaar over. De agenda staat barstensvol: van activiteit tot meetup en expositie. Tilburg heeft er met de LocHal een hotspot bij. Van ‘s morgens tot ‘s avonds staan de deuren open voor iedereen. Of je nu rust zoekt, of juist reuring: je vindt het in de LocHal.

Binnenkort te doen in de LocHal

16 nov

Expositie: STILLLEVEN

de Bibliotheek LocHal
08:00
22:00
20 dec

Pop-up expositie ‘Transitie in Tilburg’

KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)
20:00
22:00
27 jan

Start cursus Fotografie

de Bibliotheek LocHal
17:30
20:00
27 jan

Start cursus Video maken en vloggen voor beginners

de Bibliotheek LocHal
19:30
21:30
27 jan

Hack/Make/Learn

DigiLab (Bibliotheek LocHal)
20:00
22:00
28 jan

Luister- en vertelgroep (ochtend)

WoordLab (Bibliotheek LocHal)
10:30
12:00
rondleidingen

Rondleidingen

Maak kennis met de veelzijdige LocHal! Dagelijks verzorgen onze vrijwilligers gratis algemene rondleidingen door het gebouw. Ook is er een speciale architectuurrondleiding, waarbij een gids je meeneemt door de industriële geschiedenis en de indrukwekkende textiele architectuur van de LocHal.

alles over de rondleidingen in de lochal

Thema's

Ieder kwartaal staat een ander thema centraal. Het zijn actuele en maatschappelijke thema's die iedereen aangaan. Onder de paraplu van het thema dat centraal staat, stellen de bewoners van de LocHal hun eigen programma's samen.

 

Thema kwartaal 1

Transformatie

Deel jouw ideeën

De LocHal is de drijvende kracht van Tilburg als het gaat om kennisdeling en co-creatie. Ons aanbod aan lezingen, debatten en exposities ontstaat altijd in samenwerking met andere organisaties en gebruikers. We dagen je uit samen met ons invulling te geven aan de programmering in de LocHal.

Heb je een idee voor een activiteit die goed zou passen in één van de ruimtes in de LocHal? Lees snel verder via onderstaande link.

bekijk overzicht ruimtes / contactinfo