Hero afbeelding
KennisMakerij

Zien & Doen

 

Kijk je ogen uit in de iconische LocHal en laat je inspireren. Online of offline, werk of privé, bijkletsen of bijspijkeren: alles loopt naadloos in elkaar over. De agenda staat barstensvol: van activiteit tot meetup en expositie. Tilburg heeft er met de LocHal een hotspot bij. Van ‘s morgens tot ‘s avonds staan de deuren open voor iedereen. Of je nu rust zoekt, of juist reuring: je vindt het in de LocHal.

Bibliotheek tot nader order gesloten, publieksactiviteiten afgelast

Vanwege de lockdown is de LocHal tot nader order gesloten. Groepsactiviteiten in de Bibliotheek LocHal kunnen niet doorgaan. Wel zijn er online activiteiten en één op één spreekuren in de Bibliotheek. Kijk hieronder in de agenda om te zien welke dat zijn.

 

Binnenkort te doen in de LocHal & online

10 Mei

BoekStart-spreekuur op afspraak

online(*)
10:30
11:00
10 Mei

FilosofieWerkPlaats: nagesprek over verwachtingen loslaten

online(*)
20:00
21:30
12 Mei

Workshop storytelling kloosters en kloosterlingen

online(*) TijdLab (Bibliotheek LocHal)
10:00
12:30
14 Mei

De Minecraft Werkplaats #22: We gaan terug naar het pretpark

online(*)
15:30
17:00
15 Mei

CoderDojo online: Scratch

online(*)
13:00
15:00
15 Mei

Young Adult Week: Workshop ‘Fan trailer maken’ door Makersbase Breda

online(*)
14:00
15:30
rondleidingen

Rondleidingen

Maak kennis met de veelzijdige LocHal! Dagelijks verzorgen onze vrijwilligers gratis algemene rondleidingen door het gebouw. Ook is er een speciale architectuurrondleiding, waarbij een gids je meeneemt door de industriële geschiedenis en de indrukwekkende textiele architectuur van de LocHal.

alles over de rondleidingen in de lochal

Deel jouw ideeën

De LocHal is de drijvende kracht van Tilburg als het gaat om kennisdeling en co-creatie. Ons aanbod aan lezingen, debatten en exposities ontstaat altijd in samenwerking met andere organisaties en gebruikers. We dagen je uit samen met ons invulling te geven aan de programmering in de LocHal.

Heb je een idee voor een activiteit die goed zou passen in één van de ruimtes in de LocHal? Lees snel verder via onderstaande link.

bekijk overzicht ruimtes / contactinfo