Zien & Doen

 

Kijk je ogen uit in de iconische LocHal en laat je inspireren. Online of offline, werk of privé, bijkletsen of bijspijkeren: alles loopt naadloos in elkaar over. De agenda staat barstensvol: van activiteit tot meetup en expositie. Tilburg heeft er met de LocHal een hotspot bij. Van ‘s morgens tot ‘s avonds staan de deuren open voor iedereen. Of je nu rust zoekt, of juist reuring: je vindt het in de LocHal.

Corona update 17 januari 2022: Tot in ieder geval 25 januari 2022 zijn er in de LocHal geen cursussen en lezingen. Er zijn overdag wel spreekuren waarbij je binnen kan lopen. Hiervoor heb je geen coronatoegangsbewijs nodig. 

 

Binnenkort te doen in de LocHal & online

18 sep

KennisMakerijRevue Pop Up Expo

KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)
09:00
17:00
26 nov

Expositie Pattern & Surface Matter(s)

08:00
17:00
07 dec

De Zeven Zonden van Brabant - expositie

StadsBalkon (Bibliotheek LocHal)
09:00
17:00
14 jan

Voorleeshalfuurtje Online | Treesje leest voor

online(*)
00:00
23:59
14 jan

Expositie: ode aan mijn vader, de gastarbeider

TijdLab (Bibliotheek LocHal)
08:00
17:00
23 jan

Open Source Space

DigiLab (Bibliotheek LocHal)
13:00
17:00
rondleidingen

Rondleidingen

Maak kennis met de veelzijdige LocHal! Dagelijks verzorgen onze gidsen gratis algemene rondleidingen door het gebouw. Ook is er een speciale architectuurrondleiding, waarbij een gids je meeneemt door de industriële geschiedenis en de indrukwekkende textiele architectuur van de LocHal.

alles over de rondleidingen in de lochal

Deel jouw ideeën

De LocHal is de drijvende kracht van Tilburg als het gaat om kennisdeling en co-creatie. Ons aanbod aan lezingen, debatten en exposities ontstaat altijd in samenwerking met andere organisaties en gebruikers. We dagen je uit samen met ons invulling te geven aan de programmering in de LocHal.

Heb je een idee voor een activiteit die goed zou passen in één van de ruimtes in de LocHal? Lees snel verder via onderstaande link.

bekijk overzicht ruimtes / contactinfo