Hero afbeelding
KennisMakerij

Zien & Doen

 

Kijk je ogen uit in de iconische LocHal en laat je inspireren. Online of offline, werk of privé, bijkletsen of bijspijkeren: alles loopt naadloos in elkaar over. De agenda staat barstensvol: van activiteit tot meetup en expositie. Tilburg heeft er met de LocHal een hotspot bij. Van ‘s morgens tot ‘s avonds staan de deuren open voor iedereen. Of je nu rust zoekt, of juist reuring: je vindt het in de LocHal.

Dankzij de versoepelingen van 5 juni kunnen we in de Bibliotheek langzaam weer starten met activiteiten voor jong en oud. Hieronder vind je de actuele agenda. Lees voor je bezoek ook even onze huisregels.

 

Binnenkort te doen in de LocHal & online

12 aug

Expositie ‘Leev’ hoezee, 125 jaar Willem II’

StadsBalkon (Bibliotheek LocHal)
08:00
22:00
16 sep

Expositie Van Hier & Verder

Expositieruimte
17:00
17:00
18 sep

KennisMakerijRevue Pop Up Expo

KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)
09:00
17:00
06 okt

Expositie: Tilburgs Kloosterleven

TijdLab (Bibliotheek LocHal)
08:00
17:00
26 okt

Amnesty International schrijft

de Bibliotheek LocHal
20:00
22:00
27 okt

Klik & Tik-training LocHal

Overlegruimte 3.2 (Bibliotheek LocHal)
10:00
12:00
rondleidingen

Rondleidingen

Maak kennis met de veelzijdige LocHal! Dagelijks verzorgen onze vrijwilligers gratis algemene rondleidingen door het gebouw. Ook is er een speciale architectuurrondleiding, waarbij een gids je meeneemt door de industriële geschiedenis en de indrukwekkende textiele architectuur van de LocHal.

alles over de rondleidingen in de lochal

Deel jouw ideeën

De LocHal is de drijvende kracht van Tilburg als het gaat om kennisdeling en co-creatie. Ons aanbod aan lezingen, debatten en exposities ontstaat altijd in samenwerking met andere organisaties en gebruikers. We dagen je uit samen met ons invulling te geven aan de programmering in de LocHal.

Heb je een idee voor een activiteit die goed zou passen in één van de ruimtes in de LocHal? Lees snel verder via onderstaande link.

bekijk overzicht ruimtes / contactinfo