Zien & Doen

 

Kijk je ogen uit in de iconische LocHal en laat je inspireren. Online of offline, werk of privé, bijkletsen of bijspijkeren: alles loopt naadloos in elkaar over. De agenda staat barstensvol: van activiteit tot meetup en expositie. Tilburg heeft er met de LocHal een hotspot bij. Van ‘s morgens tot ‘s avonds staan de deuren open voor iedereen. Of je nu rust zoekt, of juist reuring: je vindt het in de LocHal. Deze zomer is extra bijzonder met de komst van een Triceratops-skelet en een heleboel leuke activiteiten eromheen. 

Meer informatie over de triceratops

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks de LocHal Update in je inbox.

Binnenkort te doen in de LocHal & online

29 jan

LocHal rondleiding / guided tour

de Bibliotheek LocHal
00:00
00:00
27 jun

Oog in oog met een triceratops

de Bibliotheek LocHal
00:00
00:00
17 jul

Voorlezen voor peuters & kleuters

Jeugdafdeling
14:30
15:00
18 jul

Open Source Space

DigiLab
13:00
17:00
18 jul

Open Source Space: Linux Advies

DigiLab
14:00
16:00
18 jul

Inloop sessies Dungeons & Dragons

GameLab
19:00
21:00

Triceratops in de LocHal

Zo'n 67 miljoen jaar geleden stapte hij nog rond in de moerrassen van Wyoming (VS), maar van 27 juni t/m 6 augustus is hij te bewonderen in de LocHal: een echte Triceratops. Naturalis vond hem en vier van zijn vrienden zo'n 10 jaar geleden en bracht de kudde naar Nederland. In de zomermaanden gaan ze op reis; los van elkaar zijn ze te bewonderen in Delft, Haarlem, Leeuwarden, Maastricht en... Tilburg!

Meer informatie

662901973b885.jpg
rondleidingen

Rondleidingen

Maak kennis met de veelzijdige LocHal! Binnenkort verzorgen onze gidsen rondleidingen door het gebouw. Houd de website in de gaten.

alles over de rondleidingen in de lochal

Deel jouw ideeën

De LocHal is de drijvende kracht van Tilburg als het gaat om kennisdeling en co-creatie. Ons aanbod aan lezingen, debatten en exposities ontstaat altijd in samenwerking met andere organisaties en gebruikers. We dagen je uit samen met ons invulling te geven aan de programmering in de LocHal.

Heb je een idee voor een activiteit die goed zou passen in één van de ruimtes in de LocHal? Lees snel verder via onderstaande link.

bekijk overzicht ruimtes / contactinfo