Hero afbeelding
Werken in e LocHal

Werken & Vergaderen

Vergaderen, werken of studeren doe je het effectiefst in de dynamische Spoorzone, het meest upcoming gebied van de stad. Onze inspirerende workshop- of vergaderruimtes hebben monumentale allure en zijn voorzien van alle moderne snufjes. De Tilburgse LocHal heeft 18 zalen en meer dan 300 werk- en studieplekken. Ontdek ze allemaal en maak van de LocHal jouw favoriete locatie.

Kies jouw ideale werkplek in de LocHal

Als zzp'er, freelancer of student is het heel productief om met je laptop buiten de deur te werken. Je werkt in de LocHal - als het moet - in alle rust. Toch vind je er ook voldoende levendigheid. Het Stadscafé en de Seats2meet Workspace zijn ontmoetingsplaatsen voor wie graag netwerkt, tips uitwisselt of nieuwe inspiratie opdoet. In jouw pauze loop je even naar de expositieruimte om je hoofd leeg te maken, of loop eens binnen bij één van de labs, waar het broeit van de vernieuwing, co-creatie en kennisdeling.

Wil je zeker zijn van een rustige werkplek op de tweede of derde verdieping? Meld je dan eenmalig aan voor Bieb Werkt. Dat is gratis, en daarna kun je heel makkelijk online zelf een werkplek reserveren.

Meer info & aanmelden

Direct een werkplek reserveren

 

De LocHal heeft de mooiste vergaderruimtes van Tilburg

De nieuwe hotspot van de Spoorzone is trendy, luxe en heeft alles in huis op het gebied van (audio)techniek, horeca, kennis en ervaring. Ideaal voor jouw vergadering, werkdag of bijeenkomst. Deze typisch Tilburgse vergaderruimtes zijn van alle markten thuis en all-in. Je kiest bij Seats2meet uit 16 zalen die comfortabel en volledig ingericht zijn. Natuurlijk is de stad de inspiratie van de vier vergaderthema’s die je terugziet in de inrichting van de zalen: industrie, cultuur, kunst en entertainment.

Onze lokale cateringpartner zorgt voor de innerlijke mens met culinaire hoogstandjes. Bekijk het Food & Beverages assortiment.

Van meetup tot symposium: wij bedenken samen met jou welke ruimtes van de LocHal jouw vergadering recht doen.