Hero afbeelding
Werken in e LocHal

Werken & Vergaderen

Vergaderen, werken of studeren, het kan allemaal in de LocHal. Zowel bij de Bibliotheek als Seats2meet maak je gebruik van een werkplek met monumentale allure. In totaal zijn er meer dan 300 werk- en studieplekken te vinden in LocHal. Of je nou wil studeren in een stiltecabine of juist op een meer bruisende plek wil zitten: het kan allemaal. De vergader- en werkplekken van Seats2meet zijn gelegen op de eerste verdieping, uiteraard zijn deze ruimtes voorzien van moderne apparatuur. Lees hieronder meer over de mogelijkheden. 

Reserveer jouw werkplek in de Bibliotheek

https://www.bibliotheekmb.nl/werkplekken-en-studieruimtes/bieb-werkt.htmlAls student is het heel productief om met je laptop buiten de deur te werken. Je werkt in de LocHal - als het moet - in alle rust. Toch vind je er ook voldoende levendigheid. Het stadscafé en de Seats2meet Workspace zijn ontmoetingsplaatsen voor wie graag netwerkt, tips uitwisselt of nieuwe inspiratie opdoet. In jouw pauze loop je even naar de expositieruimte om je hoofd leeg te maken, of loop eens binnen bij één van de labs, waar het broeit van de vernieuwing, co-creatie en kennisdeling.

Wil je zeker zijn van een rustige werkplek op de tweede of derde verdieping? Meld je dan eenmalig aan voor Bieb Werkt. Dat is gratis, en daarna kun je heel makkelijk online zelf een werkplek reserveren.

Let op: om gebruik te kunnen maken van onze gratis wifi, moet je je eerst eenmalig aanmelden bij Publicroam. Ons oude wifi-netwerk is  sinds 1 september niet meer beschikbaar. 

Meer info & aanmelden

Direct een werkplek reserveren

 

Zakelijk werken of vergaderen bij Seats2meet

Bij Seats2meet in LocHal vind je 16 moderne vergaderruimtes. Deze zijn comfortabel en volledig ingericht en beschikken uiteraard over moderne (audio) techniek. 

Je kunt bij ons terecht voor vergaderingen, bijeenkomsten en evenementen waarbij je één of meerdere zalen verhuurt. We denken hierin altijd graag met je mee, want ieder evenement is uniek. Ook kun je als zzp’er of ondernemer gebruikmaken van een werkplek. Deze boek je eenvoudig online. 

Onze lokale cateringpartner Smeer'm verzorgt een breed scala aan cateringmogelijkheden. Na de bijeenkomst is er mogelijkheid voor een afsluitende borrel met uitzicht op de prachtige LocHal. Uiteraard wordt er rekening gehouden met dieetwensen." Nieuwsgierig wat we kunnen bieden? Bekijk ons aanbod: Food & Beverages assortiment.

Van meetup tot symposium: wij denken mee tot in de details om jouw vergadering succesvol te laten zijn. 

Meer info en aanmelden

DIRECT EEN WERKPLEK RESERVEREN