LocShop

Op zoek naar een leuk cadeau? Neem dan eens een kijkje in de LocShop! Hier  je de leukste presents en paperworks. Zoals een waterfles, notitieboekjes gemaakt van afgeschreven bibliotheekboeken én het enige echte LocHal-tasje! De LocShop is te vinden tegenover de hoofdingang van de LocHal (de spoorzijde). Wil je iets kopen? Spreek dan even een surveillant of iemand van het StadsCafé aan. 

LocHal-koffiebeker

LocHal-koffiebeker

De enige echte LocHal-koffiebeker is vanaf nu verkrijgbaar bij de LocShop en in het StadsCafé. 

Een aantal fun facts: de LocHal-bekers... 

  • zijn gemaakt van afval (reststromen van plantaardige oliën). 

  • worden volledig in Nederland geproduceerd in een sociale werkplaats. 

  • zijn circulair en volledig recyclebaar.

Prijs: €14,95

Story Tiles

Story Tileszijn oud-Hollandse tegels met een minitatuurverhaal erop. Leuk om op een mooie plek op te hangen of neer te zetten in je huis. In onze LocShop vind je niet alleen de Tilburgse variant, maar ook tegels die met lezen en de thema's van onze labs te maken hebben. 

Prijs: €27,50

locshop tegel
lochal tasje

LocHal-tasje

Illustrator Anouk van der Putten maakte het ontwerp voor dit linnen tasje bij het 1-jarig bestaan van de LocHal in 2020. Het tasje was een tijdje uitverkocht, maar nu is dit collectorsitem gewoon weer verkrijgbaar in de LocShop.

Prijs: €9,95

LocHal-waterfles

 Dorst gekregen tijdens het werken of studeren? Scoor dan de enige echte LocHal-waterfles! Deze is helemaal plasticvrij en heeft een stalen dop die afgewerkt is met bamboe. Water uit een RVS fles smaakt lekkerder omdat er geen smaakoverdracht plaatsvindt tussen het water en roestvrijstaal. Maar ook het mooie design van deze fles mag er zijn. 

Prijs: €19,50

lochal-fles
lochal notitieboek

Notitieboek About Blanks

De schets- en notitieboeken van About Blanks worden gemaakt van hergebruikte en gerecyclede materialen. Oude boekkaften krijgen een nieuw leven als schetsboek of notitieboek. About Blanks hergebruikt de kaften van oude afgeschreven boeken door het oude binnenwerk te verwijderen en de boekkaft opnieuw te vullen met duurzaam blanco schetspapier. Door het gebruik van oude boekkaften is ieder About Blanks notitie- en schetsboek anders en dus uniek.

Prijs: €14,50