CAST

CAST geeft vorm aan het gesprek over de ruimtelijke kwaliteit van de gebouwde omgeving van Tilburg en de regio. Deze uitwisselingen van opinies en inzichten organiseert CAST op verschillende manieren: in gesprekken, talkshows, tentoonstellingen, excursies, opiniestukken of ontwerpateliers. Op die manier vergroot CAST de belangstelling voor de gebouwde omgeving en draagt bij aan het verbeteren van de ruimtelijke kwaliteit.

Daarbij agendeert CAST maatschappelijke vraagstukken die gerelateerd zijn aan de kwaliteit van architectuur, stedenbouw, openbare ruimte en landschap. Sociaal-maatschappelijke vragen worden gekoppeld aan concrete plekken waarbij CAST streeft naar een anticiperende rol in het signaleren van de opgave die hiermee samenhangt. Daarmee is CAST het platform voor de publieke en professionele ontmoeting over ruimtelijke kwaliteit. Waar mogelijk verbindt CAST kwesties en vraagstukken aan partijen om deze verder te brengen.

cast header
logo cast
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg
Tilburg
013-5449222
Openingstijden

In verband met de bezetting van het secretariaat is CAST het best telefonisch bereikbaar op:

maandag:09.00-17.00

dinsdag:09.00-17.00

woensdag:09.00-17.00

donderdag:09.00-17.00

vrijdag:gesloten

Meer bedrijven bij de LocHal

Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant wants as many Brabanders as possible to participate in art and culture because it inspires and enriches their lives.

Seats2meet Tilburg

Seats2meet

Je ontmoet elkaar bij Seats2meet! Fijn vergaderen, evenementen organiseren en creatieve uitingen verzorgen. Natuurlijk ook kennisdelen en werken.
De Bibliotheek Midden-Brabant

Bibliotheek Midden-Brabant

Als grootste culturele instelling in Midden-Brabant stimuleren we het creëren, delen en toegankelijk maken van kennis en verhalen.