Seats2meet

Vergaderen in een trendy locatie met 16 luxe zalen. Zodat je indruk kunt maken op je gasten.  Uiteraard hebben we alles in huis: techniek, horeca, kennis en ervaring.

We denken met je mee over de beste aanpak en uitvoering. En we leveren maatwerk. Zodat het precies past bij jouw activiteit. Goed en comfortabel werken, dat vinden wij belangrijk.

Oog voor detail, organisatorisch, sfeervol en goede voorzieningen. In onze vergaderzalen in Tilburg vind je alles onder één dak. Wat kun je verwachten?

  • Sfeervolle uitstraling
  • Nieuwe audiovisuele middelen
  • Goede stabiele WIFI
Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot  17.00 uur. Voor bijeenkomsten en evenementen in de avond of het weekend kun je een aanvraag doen.

Unieke voorwaarden

We zijn erg flexibel, je betaalt per stoel en kunt annuleren of wijzigen tot 24 uur van tevoren. Ons boekings-en reserveringssysteem zorgt daarbij ook voor aantrekkelijke manier van communiceren.

Wil je al een vergaderruimte reserveren of een prijsvoorstel aanvragen?

Special Foodconcepten

Een lokale cateringpartner zorgt voor een verrassende en kwalitatief hoogstaande culinaire invulling van het volledige F&B assortiment van Seats2meet LocHal. 

contact opnemen met ons

013 2084052 info@seats2meettilburgspoorzone.nl

Meer bedrijven bij de LocHal

Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant wil zoveel mogelijk Brabanders deel laten nemen aan kunst en cultuur, want dat inspireert en verrijkt je leven.

De Bibliotheek Midden-Brabant

Bibliotheek Midden-Brabant

Als grootste culturele instelling in Midden-Brabant stimuleren we het creëren, delen en toegankelijk maken van kennis en verhalen.
De Bibliotheek Midden-Brabant

Mid North Brabant Library

As the largest cultural institution in Mid North Brabant, we stimulate creation, sharing and accessibility of knowledge and stories.