18 februari 2019 11:15 tot 22 februari 2019 15:00

Gesprekken Adviescommissie Impulsgelden

Dit is het moment voor subsidieaanvragers om hun plannen kort te presenteren aan de externe Adviescommissie Impulsgelden en aanvullende vragen te beantwoorden. Is de commissie overtuigd en voldoet de aanvraag aan alle criteria, dan volgt er een positief advies.

Organisator
Kunstloc Brabant

De gesprekken met de Adviescommissie Impulsgelden zijn openbaar. Belangstellenden zijn welkom, maar houd er rekening mee dat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Hieronder zie je de planning. 

De ingediende documenten (plan en begroting) per aanvraag vind je in het publieke overzicht.

Planning impulsgelden februari 2019

Impulsgeldenprogramma

Subsidie impulsgelden is één van de financieringsinstrumenten binnen het impulsgeldenprogramma. Makers, culturele instellingen, overheden, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen of bedrijven die een bijdrage willen leveren aan versterking van de culturele sector, kunnen een beroep doen op de impulsgelden.

De impulsgelden zijn beschikbaar gesteld door de Provinciale Staten van Noord-Brabant en zijn bestemd voor duurzame ontwikkeling van het Brabantse cultuursysteem. Kunstloc Brabant is in opdracht van Provincie Noord-Brabant verantwoordelijk voor de uitvoering van het impulsgeldenprogramma

Bereikbaarheid

Kunstloc Brabant is gevestigd in de LocHal (Burgemeester Brokxlaan 1000). Je vindt ons direct rechts bij de noord-entree aan de Burgemeester Brokxlaan. Je kunt je bij binnenkomst melden bij de statafels. Zorg dat je op tijd aanwezig bent.

De LocHal bevindt zicht naast station Tilburg Centraal, dus kom bij voorkeur met het openbaar vervoer. Betaald parkeren is mogelijk bij Hall of Fame (Burgemeester Brokxlaan 6) of parkeergarage Pieter Vreedeplein.