Ontdek de projecten van het TijdLab

Het TijdLab organiseert zowel fysiek als online projecten. Op deze pagina vind je zowel onze lopende projecten als onze voorbije projecten terug.

Kloosterverhalen

Workshop_storytelling_kloosterlingen

In het najaar staat het Tilburgse kloosterleven centraal in de programmering van het TijdLab (Bibliotheek LocHal en Stadsmuseum Tilburg) Daarop vooruitlopend is onlangs een driedelige online workshop ‘storytelling’ georganiseerd. Deelnemers werden uitgenodigd verhalen te schrijven over hun herinneringen aan Tilburgse kloosters of het kloosterleven.

Lees de Kloosterverhalen

Textour: textielen in de LocHal

Op 28, 29 en 30 mei vond Textour plaats, een event waarbij je langs 13 locaties kon lopen die gerelateerd zijn aan textiel in Tilburg. Loop vooral ook langs de LocHal en bekijk de reusachtige textielen.

Meer informatie

Tilburg Drukt Zich Uit

tilburg drukt zich uit

Een like bij een Facebookbericht, een hartje op Instagram of een online enquête; overal wordt tegenwoordig om je mening gevraagd. Maar hoe zit het eigenlijk met openbare meningsuiting in Tilburg, vroeger en nu? De komende maanden gaat het TijdLab (De Bibliotheek LocHal en Stadsmuseum Tilburg) op onderzoek uit. Benieuwd naar onze bevindingen? Check dan hieronder de pagina voor mooie video's, leestips, een online expositie, activiteiten en meer.

Bekijk de pagina