LocHal tot nader order dicht

Vanwege het verlengen van de lockdown is de LocHal tot nader order gesloten. Geplande activiteiten in de Bibliotheek LocHal kunnen niet doorgaan; wel blijven we in de tussentijd online activiteiten organiseren. Ook is de expositieruimte van Kunstloc en Seats2meet gesloten. Voor essentiële bijeenkomsten maakt Seats2meet een uitzondering, evenals voor het huren van een individuele kantoorruimte, een Office4aDay. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Als bibliotheeklid kun je online ook e-books, luisterboeken en tijdschriften lenen. Wie liever van papier leest, kan terecht bij de Afhaalbieb: vraag een boekenpakket aan via de website en haal het af op bij de LocHal, ingang aan de spoorzijde tegenover de fietsenstalling.

read in english

Activiteiten en cursussen tijdelijk alleen online

Publieksactiviteiten en cursussen die t/m 2 maart 2021 in de LocHal zouden plaatsvinden, moeten we helaas annuleren. We bekijken of deze op een ander moment alsnog kunnen doorgaan. Wie al een kaartje had gekocht, ontvangt nog persoonlijk bericht. Ook deelnemers aan al onze cursussen ontvangen persoonlijk bericht wanneer de lessen starten of weer hervat worden. Al onze online activiteiten gaan gewoon door. Bekijk de agenda met alle online activiteiten 

Een boekenpakket reserveren bij de Afhaalbieb

Heb je het liefst een fysiek boek in handen? Maak dan gebruik van de Afhaalbieb en reserveer een boekenpakket voor jezelf of je kinderen. Op basis van jouw voorkeuren stellen we dan een verrassingspakket samen. Ook is het mogelijk om boektitels te reserveren via de online catalogus. Je verrassingspakket of reservering kun je vervolgens ophalen bij één van onze afhaallocaties. 

Reserveer een pakket bij de Afhaalbieb 

Heb je nog boeken of andere materialen van de Bibliotheek in huis? De uitleentermijn wordt automatisch verlengd, totdat onze Bibliotheken weer open zijn. Wil je voor die tijd je boeken inleveren? Kijk hier of/hoe dit kan in jouw Bibliotheek. 

Online e-books, luisterboeken en tijdschriften lezen

Tijdens de lockdown kun je als bibliotheeklid ook weer gebruikmaken van de online Bibliotheek. Hier vind je meer dan 26.000 e-books voor je pc, mobiel, tablet of e-reader en 3.600 luisterboeken voor kinderen, jongeren en volwassenen.  

Snuffel in collectie van de online Bibliotheek  

Ontdek nu ook de nieuwe TijdschriftenBieb-app, die je als bibliotheeklid nu gratis kunt downloaden. In deze tijdelijke app vind je maar liefst 16 online tijdschriften zoals Viva, Happinez, Vrij Nederland en Autoweek.

Probeer de nieuwe TijdSchriftenBieb-app

Expositieruimte gesloten

Ook de expositieruimte in de LocHal is gesloten en niet te bezoeken tot en met  2 maart 2021.

Blijf op de hoogte

Via deze website, onze nieuwsbrief (aanmelden) en social media houden we je op de hoogte.Heb je nog vragen? Kijk dan ook even bij de veelgestelde vragen op de website van de Bibliotheek Midden-Brabant. 
 
Voor meer informatie en het laatste nieuws over het coronavirus verwijzen wij je graag door naar de website van de Rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl/coronavirus .