De LocHal in zonder mondkapje en anderhalve meter

Nederland is weer open! Ook in de LocHal nemen we afscheid van de laatste coronamaatregelen. Sinds vrijdag 25 februari kun je weer een activiteit bezoeken, tussen de boeken snuffelen of een kopje koffie komen drinken zonder mondkapje. Ook anderhalve meter afstand houden is niet meer verplicht. Uiteraard respecteren we bezoekers die dit wel nog willen doen. De LocHal is er voor iedereen.

info in english

Wat verandert er voor mij als bezoeker? 

Vanaf vrijdag 25 februari nemen we afscheid van:

  • het dragen van een mondkapje in de Bibliotheek en in de horeca
  • de verplichte anderhalve meter afstand en
  • het coronatoegangsbewijs (CTG) in de horeca

Een veilige en prettige plek voor iedereen
Samen zorgen we ervoor dat de Bibliotheek een veilige en prettige plek is voor jou, andere bezoekers en medewerkers. Vergeet daarom de basisregel niet: blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt. Ook vragen we je de keuze van anderen om wel een mondkapje te dragen of afstand te bewaren te respecteren. Houd vooral rekening met elkaar!

Werken of studeren in de LocHal blijft mogelijk

Je kunt overdag gebruikmaken van onze werk- en studieplekken. Van tevoren reserveren is in bijna alle gevallen niet nodig. Alleen een studiecabine of werkplek met computer moet je wel van tevoren reserveren. 

Zo reserveer je een werk- of studieplek

Seats2meet LocHal is open voor vergaderingen, trainingen, congressen en werkplekken voor ondernemers. Neem contact op voor de mogelijkheden.  

StadsCafé is weer geopend

Het StadsCafé is vanaf dit moment weer geopend. Je kunt ook gebruikmaken van de koffie-automaat in de LocHal.

Blijf op de hoogte

Heb je nog vragen over de dienstverlening van de Bibliotheek LocHal in coronatijd? Kijk dan bij de veelgestelde vragen op de bibliotheekwebsite. Ook via onze nieuwsbrief (aanmelden) en social media houden we je op de hoogte.  
 
Voor meer informatie en het laatste nieuws over het coronavirus verwijzen wij je graag door naar de website van de Rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl/coronavirus