Corona-update: wat er verandert vanaf 25 september

Vanaf 25 september gelden er nieuwe coronaregels. Daardoor hoef je dan geen 1,5 meter afstand meer te houden in de LocHal. Ook kunnen alle werk- en studieplekken weer gebruikt worden. Als bezoeker hoef je bij de ingang geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Ook wanneer je wil deelnemen aan een activiteit, cursus of spreekuur van de Bibliotheek hoeft dat niet. Wil je plaatsnemen bij onze horeca (Stadscafé), dan heb je in een aantal gevallen wel een coronatoegangsbewijs nodig.  

Werken en vergaderen

Alle werk- en studieplekken in de Bibliotheek LocHal zijn weer beschikbaar. Van tevoren reserveren is voor de meeste werkplekken niet meer nodig.  

Wil je gebruikmaken van een studiecabine of van een werkplek met computer? Dan is het wel nodig van tevoren te reserveren. 

Zo reserveer je een werk- of studieplek

Seats2meet is volledig open voor vergaderingen, trainingen, congressen en werkplekken voor ondernemers. Neem contact op voor de mogelijkheden.  

 

Coronacheck bij het StadsCafé

Het Stadscafé is open voor alle bezoekers. Je kunt er bestellen aan de bar. Een coronatoegangsbewijs is: 

  • niet nodig wanneer je iets afhaalt of op het terras gaat zitten 

  • wel nodig wanneer je binnen gaat zitten 

Wil je plaatsnemen aan een van de tafeltjes binnen in het Stadscafé, dan heb je dus  een QR-code of papieren coronabewijs nodig. 

Blijf op de hoogte

Heb je nog vragen over de dienstverlening van de Bibliotheek LocHal in coronatijd? Kijk dan bij de veelgestelde vragen op de Bibliotheekwebsite. Ook via onze Bibliotheek nieuwsbrief (aanmelden) en social media houden we je op de hoogte.  
 
Voor meer informatie en het laatste nieuws over het coronavirus verwijzen wij je graag door naar de website van de Rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl/coronavirus