Kunstloc Brabant

Kunst en cultuur zijn de voedingsbodem voor nieuwsgierigheid, verbazing en verbeelding. De ongekende kracht van de menselijke verbeelding kan een grotere rol spelen bij innovatie en vernieuwing in de samenleving, als kunst en cultuur van jongs af aan een vanzelfsprekende en onmiskenbare plek krijgen in het dagelijks leven van iedere Brabander. 

Kunstloc Brabant zet zich in voor het brede kunst- en cultuurveld van de provincie Noord-Brabant: cultuureducatie, amateurkunst en professionele kunst. We stimuleren kruisbestuiving tussen kunst, cultuur en andere domeinen om de betekenis van kunst en cultuur zichtbaar en tastbaar te maken. We versterken de culturele sector door ze weerbaarder te maken. En we maken Brabanders van jongs af vertrouwd met kunst en cultuur.

Kunstloc Brabant
Kunstloc Brabant
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG
Tilburg
013 750 84 00
Openingstijden

Kunstloc Brabant is op werkdagen geopend van 09:00 tot 17:00 uur.

De expositieruimte is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 22:00 uur. Op zaterdag kun je in de expositieruimte terecht van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. 

Meer bedrijven bij de LocHal

Seats2meet Tilburg

Seats2meet

Je ontmoet elkaar bij Seats2meet! Fijn vergaderen, evenementen organiseren en creatieve uitingen verzorgen. Natuurlijk ook kennisdelen en werken.
De Bibliotheek Midden-Brabant

Bibliotheek Midden-Brabant

Als grootste culturele instelling in Midden-Brabant stimuleren we het creëren, delen en toegankelijk maken van kennis en verhalen.
Logo Brabant C

Brabant C

Brabant C is een uniek fonds dat in Brabant investeert in kunst en cultuur.