Hero afbeelding
LocHal: de plek voor activiteit en expositie in Tilburg

Zien & Doen

Kijk je ogen uit in de iconische LocHal en laat je inspireren. Online of offline, werk of privé, bijkletsen of bijspijkeren: alles loopt naadloos in elkaar over. De agenda staat barstensvol: van activiteit tot meetup en expositie. Tilburg heeft er met de LocHal een hotspot bij. Van ‘s morgens tot ‘s avonds staan de deuren open voor iedereen. Of je nu rust zoekt, of juist reuring: je vindt het in de LocHal.

Transformatie

Thema's

Ieder kwartaal staat een ander thema centraal. Het zijn actuele en maatschappelijke thema's die iedereen aangaan. Onder de paraplu van het thema dat centraal staat, stellen de bewoners van de LocHal hun eigen programma's samen.

 

Thema kwartaal 1

Binnenkort te doen in de LocHal

12 dec

Workshop Eerste Hulp Bij Polarisatie

De Kennismakerij
12:30
17:00
17 dec

9tot5 werksessie

De Kennismakerij
09:00
17:00
17 dec

9tot5 werksessie

De Kennismakerij
09:00
17:00
03 jan

Wiki Café

de Bibliotheek LocHal
19:00
21:00
07 jan

Schrijfatelier LocHal

de Bibliotheek LocHal
19:30
21:30
09 jan

Voorlezen voor peuters in de LocHal

de Bibliotheek LocHal
11:00
11:30

Deel jouw ideeën

De LocHal is de drijvende kracht van Tilburg als het gaat om kennisdeling en co-creatie. Ons aanbod aan lezingen, debatten en exposities ontstaat altijd in samenwerking met andere organisaties en gebruikers. We dagen je uit samen met ons invulling te geven aan de programmering in de LocHal.

Heb je een idee voor een activiteit die goed zou passen in één van de ruimtes in de LocHal? Lees snel verder via onderstaande link.

bekijk overzicht ruimtes / contactinfo