21 mei 2019 | 14:00 - 16:30
StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Kunstloc Connects | Maak indruk!

Kunstloc Connects - Maak indruk

Praktijkdeskundigen delen kennis en tips om jezelf en je project succesvol te presenteren. 

Kort en krachtig. In een pitch, een aanvraag of online, overal wordt van je gevraagd snel tot de essentie van je project te komen. Het is niet altijd eenvoudig om jezelf en je werk overtuigend te presenteren. Hoe maak je anderen net zo enthousiast als jij zelf bent? Daar kunnen we allemaal hulp bij gebruiken. Tijdens deze Kunstloc Connects delen meerdere deskundigen uit de praktijk hun kennis, ervaringen, tips & tricks.

Organisator

Voor wie: Brabantse makers en culturele instellingen

 

Jezelf en je werk of project overtuigend presenteren is belangrijk, onder meer om financiering binnen te halen en/of om partnerschappen te smeden.

Bij subsidieaanvragen moet je verhaal in heldere taal op papier neerzetten. Steeds vaker doe je daarnaast live een pitch. Hoe maak je de essentie helder en hoe kan je met overtuiging een visie en concrete uitwerking overbrengen?

Ook bij crowdfunding is het belangrijk om snel tot te kern te komen. Een wervende tekst en een prikkelend promotiefilmpje gaan hand in hand. Hoe maak je anderen net zo enthousiast als jij zelf?

Hetzelfde geldt voor het smeden van partnerschappen en het aantrekken van sponsors. Om te kunnen overtuigen, moet je je verhaal in heldere taal kunnen overbrengen! Daarbij gaat het om zowel een mondelinge als schriftelijke vaardigheid.

Tijdens deze Kunstloc Connects delen meerdere deskundigen uit de praktijk hun kennis, ervaringen en tips & tricks. Zij hebben ieder hun eigen ervaring en achtergrond, maar delen de wijze waarop ze weten te overtuigen. Er is natuurlijk ook ruimte om vragen te stellen en om met elkaar in gesprek te gaan.

Sprekers

Marlies Leupen heeft veel ervaring als coach op het gebied van presteren met overtuiging en resultaat. Haar uitgangspunt: “het draait om de inhoud.”   

Beeldend kunstenaar Mandy den Elzen heeft afgelopen jaren geleerd hoe ze zichzelf en haar autonome werk succesvol kan presenteren. En met resultaat: haar werk wordt internationaal geëxposeerd en is opgenomen in tal van openbare en privécollecties. In 2015 ontving ze de Werkbijdrage Jong Talent van het Mondriaan Fonds. 

Coen van Ham is creatief consultant en helpt ondernemingen hun waarde zichtbaar te maken. “Een organisatie zonder verhaal is als een mens zonder ziel.”   

Joep van Gorp (Qanvas) is cultureel ondernemer en weet met zijn enthousiasme veel samenwerkingen tot stand te brengen en daarmee ook uitgebreide financiering. Doloris is zijn laatste spraakmakende project. 

Kunstloc Connects

Doe kennis en inspiratie op, deel ervaringen en bespreek ideeën! Gebaseerd op vragen in het veld brengt Kunstloc Connects mensen bij elkaar, om elkaar verder te brengen. In de vorm van een lezing, sessie, brainstorm of werkconferentie. Telkens met een ander uitgangspunt.