Brabant C

Brabant C is een uniek fonds dat in Brabant investeert in kunst en cultuur. Brabant C stimuleert kunst- en cultuurprojecten van internationaal niveau, die op een ondernemende en innovatieve manier worden gefinancierd.  Naast het financieren van projecten heeft het fonds een actieve rol in het scouten en aanjagen van kansrijke initiatieven en het verbinden van de culturele sector met het bedrijfsleven en overheden. Onze ambities? Het brengen van vernieuwing in de financiering van kunst en cultuur, ondernemerschap bevorderen en de internationale aantrekkingskracht van Brabant vergroten door te investeren in topcultuur.

Brabant C sfeerimpressie
Logo Brabant C
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg
Tilburg
013 - 750 84 82

Meer bedrijven bij de LocHal

Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant wil zoveel mogelijk Brabanders deel laten nemen aan kunst en cultuur, want dat inspireert en verrijkt je leven.

De Bibliotheek Midden-Brabant

Bibliotheek Midden-Brabant

Als grootste culturele instelling in Midden-Brabant stimuleren we het creëren, delen en toegankelijk maken van kennis en verhalen.
Seats2meet Tilburg

Seats2meet

Je ontmoet elkaar bij Seats2meet! Fijn vergaderen, evenementen organiseren en creatieve uitingen verzorgen. Natuurlijk ook kennisdelen en werken.