LocHal ’s avond eerder dicht, activiteiten gaan door

Het kabinet heeft de landelijke coronamaatregelen verder aangescherpt met ingang van 14 oktober 2020. De Bibliotheek LocHal kun je gewoon blijven binnenlopen om boeken te lenen of in te leveren. Op werkdagen sluiten we wel iets eerder, om 20.00 uur. Ook is het StadsCafé helaas gesloten en zijn de werk- en studieplekken, leestafels en computers voorlopig buiten gebruik. We vragen aan onze bezoekers om in de LocHal een mondkapje te dragen.

Read in english

Activiteiten en cursussen gaan door

In onze agenda vind je verschillende activiteiten. Ook kleinschalige publieksactiviteiten en cursussen in de Bibliotheek LocHal gaan door. Hierbij mogen we maximaal 30 personen (incl. kinderen en medewerkers) ontvangen. Een enkele geplande activiteit moet om die reden worden aangepast. Als je je hiervoor had aangemeld, ontvang je hierover bericht. 

Van tevoren aanmelden voor een activiteit is wel verplicht. Had je dat nog niet gedaan, ga dan nu naar onze agenda en kijk hoe je je alsnog kunt aanmelden. Kijk ook voordat je een activiteit bezoekt ook even naar onze huisregels

Wil je naar een inloopspreekuur komen? Dan kun je gewoon binnenlopen, je hoeft je hiervoor niet van tevoren aan te melden. We moeten bezoekers van spreekuren wel vragen om hun naam en telefoonnummer te noteren.  

Labs en expositieruimte in de LocHal gewoon open

De diverse labs en de expositieruimte in de LocHal zijn gewoon open en te bezoeken. Het DigiLab en GameLab hebben zoals altijd hun eigen openingstijden. Het is niet de bedoeling om in de labs te gaan zitten werken, studeren of lezen.

Werkplekken buiten gebruik

Premier Mark Rutte riep iedereen op thuis te werken, tenzij het niet anders kan. Vanwege die dringende oproep en het beperkt aantal mensen dat nu in één ruimte mag verblijven, kun je in op dit moment helaas geen gebruikmaken van de werk- en studieplekken in de Bibliotheek LocHal. Ook de leestafels én computers en printers zijn niet beschikbaar.  

Bij Seats2meet zijn er wel beperkt werkplekken beschikbaar voor zzp'ers en kleine zelfstandigen. Deze kun je online reserveren