Downloads, Fotografie & Pers

Op deze pagina vind je onze persmap met informatie en beeldmateriaal van de LocHal. De foto's zijn rechtenvrij en mogen met vermelding van de fotograaf gepubliceerd worden.

Voor beeldaanvragen, interviewverzoeken of overige persvragen kun je contact opnemen met Michelle Vleugels (de Bibliotheek Midden-Brabant) of Suzanne van Beeck (Kunstloc Brabant). Download hieronder rechtenvrije foto's van de LocHal.

Fotograferen en filmen in de LocHal

Commerciële bedrijven 
Vanwege de grote hoeveelheid fotografie-aanvragen is er besloten dat we geen commerciële fotografie-aanvragen meer honoreren. We maken hierin geen onderscheid tussen kleinere fotoshoots en grote fotoshoots. Dit om zowel onze bezoekers en onze medewerkers te ontzien.

Particulieren / verenigingen / stichtingen
Indien een vereniging of stichting foto's wilt maken in de LocHal is dit mogelijk mits onze bezoekers er geen overlast van ervaren en de AVG-regels in acht worden genomen. Stuur een mailtje naar communicatie@bibliotheekmb.nl om je van te voren even aan te melden. 

Bezoekers
Bezoekers die een kijkje komen nemen in de LocHal zijn natuurlijk van harte welkom om foto's en video's te maken. Let er wel op dat je andere bezoekers niet herkenbaar in beeld brengt als je van plan bent om de foto's op social media te zetten. Als je een leuke foto op Instagram zet, plaats er dan de hashtag #lochal bij of tag @lochal013 en misschien lichten we jouw foto wel uit!