Bibliotheek Midden-Brabant

Alle Midden-Brabanders moeten de kans moeten krijgen hun talenten te ontplooien en optimaal moeten kunnen deelnemen aan de maatschappij. Daarvoor heb je kennis en verbeeldingskracht nodig. Als grootste culturele instelling in Midden-Brabant met 15 vestigingen, stimuleert en organiseert de Bibliotheek Midden-Brabant daarom het creëren, delen en toegankelijk maken van kennis en verhalen. Dit doen we aan de hand van onze rijke collectie, maar ook door een podium te bieden en een werkplaats te creëren. Bibliotheek Nieuwe Stijl dus.

KennisMakerij
De Bibliotheek Midden-Brabant
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG
Tilburg
013-4648517

Zoeken in de catalogus?

Lezen, leren, luisteren en kijken: van boeken tot films, van games tot e-books. Maak gebruik van de rijkdom van onze collectie.

Onze online catalogus vind je op de website van de Bibliotheek Midden-Brabant:

zoek in onze collectie

Idee voor een activiteit?

In de LocHal vinden er dagelijks allerlei activiteiten plaats waarbij mensen kennis en verhalen delen. Dit aanbod aan lezingen, debatten en exposities ontstaat altijd in samenwerking met andere organisaties en gebruikers.

We dagen je uit samen met ons invulling te geven aan de programmering in de LocHal. Heb je een idee voor een activiteit die in één van onze ruimtes in de LocHal zou moeten plaatsvinden? Lees snel verder via onderstaande link.

Bekijk overzicht ruimtes / contactinfo

Meer bedrijven bij de LocHal

Seats2meet Tilburg

Seats2meet

Je ontmoet elkaar bij Seats2meet! Fijn vergaderen, evenementen organiseren en creatieve uitingen verzorgen. Natuurlijk ook kennisdelen en werken.
Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant

Kunst en cultuur zijn de voedingsbodem voor nieuwsgierigheid, verbazing en verbeelding.

Logo Brabant C

Brabant C

Brabant C is een uniek fonds dat in Brabant investeert in kunst en cultuur.